Jaaaa de vakantie staat weer voor de deur! Nog even de laatste afscheidskadootjes voor de juffen en meesters klaarmaken, kaartjes schrijven, schoonmaakklusjes, eindborrels en dan is het: hallo zomervakantie! Niet alleen voor je kids, maar zeker ook wel een paar weken voor jou toch? Fijn op vakantie of relax bij huis: zon, lange avonden, lekker eten en drinken… Heerlijk genieten! Dat moet je ook zeker doen, maar dan ken je ook vast het gevoel dat je na je vakantie weer totaal uit het ritme bent qua slaap, voeding en beweging. De balans is ver te zoeken. 

Ook tijdens je vakantie is je lijf gebaad bij beweging, voedzame maaltijden (met af en toe ook lekker genieten van minder voedzame producten) en ontspanning! Diegene die mij kennen, weten dat ik ieder jaar met mijn gezin de bergen opzoek. Ik ga er ook zeker voor zorgen dat ik naast de wandelingen, mtb-tochtjes en bezoekjes aan de typisch Oostenrijkse dorpjes dit jaar weer een aantal keer een hangmatje op zoek om lekker te relaxen! 

Wil jij voor je vakantie nog een check hoe je ervoor staat qua leefstijl en vooral hoe je tijdens je vakantie op een verantwoorde en ontspannen manier toch gezonde (voedings)keuzes kunt maken? Dan is de zomercheck van Marjet Leefstijlcoaching iets voor jou! Voor slechts € 129,- krijg je een leefstijlcheck van 75 minuten inclusief lichaamsmetingen + één coachsessie van een uur!

Meld je aan en zorg ervoor dat je in je vakantie ook lekker ontspannen en in balans blijft, want hoe relaxter jij bent deze vakantie, hoe relaxter je kinderen zijn. Ik zie je bericht graag tegemoet!

Scroll naar boven