We weten allemaal dat gezond eten goed voor je is.
Maar wat zijn nou echt gezonde keuzes die jij kunt maken? Hoe zorg jij voor een gebalanceerd eetpatroon, zonder hongergevoel, suikerdipjes, maar mét de juiste voedingsstoffen?
Letten op calorie-inname is niet voldoende
Door alle voedingshypes, diëten en misleidende voedingsclaims kun je echt af en toe de weg kwijt zijn in voedingsland. Ook de tegenstrijdigheden zijn voldoende om het af en toe helemaal niet meer te snappen. Helemaal niet als er alléén maar gekeken wordt naar het aantal calorieën dat een product of gerecht heeft en niet naar de voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Voeding is complex en optimale voeding is voor iedereen anders.
Heb jij (nog) geen behoefte aan een compleet leefstijlprogramma, maar wil je wel graag inzicht in je huidige voedingspatroon, zodat je voor jezelf gezonde voedingskeuzes kan maken?
Heb je voldoende aan een voedingsadvies en pak je de stappen naar een gezond voedingspatroon daarna zelf op?
Wil je graag gezonder eten, maar weet je niet waar je moet beginnen door alle tegenstrijdige info over voeding?
Of doe je al een poging om gezond te eten, maar merk je nog steeds geen verschil in je lijf en je energieniveau?
Dan is dit persoonlijk voedingspaspoort echt voor jou!
Bewerkte voedingsmiddelen dragen bij aan laaggradige ontstekingen
Om goed te functioneren heeft jouw lichaam voedingstoffen nodig. Jouw lichaamscellen worden opgebouwd door alles wat je eet. Dus je begrijpt als je je veelvoudig vult met suikerrijke voeding dan bestaan jouw cellen daar uiteindelijk ook uit. Met laaggradige ontstekingen als gevolg.
Laaggradige ontstekingen kunnen op korte termijn leiden tot onschuldig lijkende symptomen. Bijvoorbeeld een verminderde weerstand, stemmingswisselingen, vermoeidheid of algehele lusteloosheid.
Op lange termijn zijn de klachten niet meer zo onschuldig. Laaggradige ontstekingen kunnen uiteindelijk leiden tot allergieën, diabetes type2, obesitas, pijnlijke spieren en gewrichten, hart- en vaatziekten en auto-immuunziekten.
En dat wil je natuurlijk voor zijn! Voor het grootste deel heb je het zelf in de hand door de juiste voedingskeuzes te maken en voor zuiver hoog gedoseerde supplementen te kiezen. Maar hoe kun je nou gezonde keuzes maken als je online of in de supermarkt alleen maar verleid wordt met misleidende diëten, recepten en voedingsclaims?
Neem zelf de verantwoordelijkheid over je eigen gezondheid
Misschien niet zo leuk om te horen, maar quick fixes bestaan niet. Wel kun je zelf verantwoordelijkheid nemen om bewuster te gaan leren eten en je voeding stap voor stap aan te passen naar een gezonder patroon, zodat je je energieker en minder futloos gaat voelen.
Door je voeding inzichtelijk te maken, krijg je een beeld van hoeveel eten en drinken je precies binnenkrijgt, maar ook of je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.
Misschien eet je wel (onbewust) te weinig of krijg je van bepaalde voedingsstoffen te veel binnen. Zit er te weinig variatie in je voeding of sluipen er toch nog meer suikers in dan je dacht.
Passen de momenten dat je eet niet bij jou of heb je tekorten in je vitaminen en mineralen inname. Of richt je je te veel op afvallen in plaats van gezond worden.
Calorieën zeggen niets over de nuttige voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Een product vol met suiker of zoetstoffen, maar zonder vitamines en mineralen is geen volwaardige maaltijd. Het is vullen in plaats van voeden.
Praktische informatie
Na aanmelding krijg je van mij de tools om je voedingspatroon onder de loep te nemen. Daarna plannen we een online consult in van 30 minuten waarin ik je inzicht geef in jouw huidige voedingsinname. Hierbij houd ik natuurlijk ook rekening met eventuele allergieën.
Jouw voedingspaspoort krijg je achteraf via de mail toegestuurd. Hiermee heb je handvatten gekregen om je voedingspatroon aan te passen en op een gezonde manier verder te gaan.
Daarnaast krijg je van mij een aantal praktische tips mee die jou zeker gaan helpen om gezonde keuzes te maken in de supermarkt.
Kortom: Ben je klaar met diëten, voedingshypes, voedingsclaims en de overvloed aan info wat wel en niet goed is voor je? Wil je meer inzicht in je huidige voedingspatroon en tips om deze op een positieve manier aan te passen, dus echt goede, gezonde keuzes maken qua voeding?
Dan is dit persoonlijk voedingspaspoort absoluut voor jou!
Jouw investering
Hoe fijn zou het zijn om met de juiste inzichten en tips gezonde keuzes te kunnen maken, zodat je je beter in je vel voelt, de juiste keuzes kunt maken in de supermarkt en niet op het verkeerde been wordt gezet door alle voedingshypes en voedingsclaims die er rondgaan. Met positieve effecten, zoals een hoog energieniveau, afnemende suikerdips en minder prikkelbaar.
Dat is onbetaalbaar toch? Enne… als het in de basis goed zit, hoe heerlijk is het dan om zonder erbij na te denken toch af en toe te genieten van dat taartje of koekje… de bekende 80/20, want je weet dat je tijdens die overige 80% wel gezonde keuzes maakt!
De investering hiervoor bedraagt € 127,- We behandelen de analyse- en advies die ik voor je heb opgesteld nav jouw ingevulde info tijdens een consult van ongeveer een half uur. Jouw persoonlijke voedingspaspoort krijg je achteraf ook via de mail toegestuurd.
Neem zelf de verantwoordelijk en meld je aan via onderstaand formulier!