Struggel je al een tijd met vermoeidheid? Heb je weinig energie en probeer je alle ballen in de lucht te houden, maar breekt het je op? De zorg voor je kids, je werk, het huishouden, hobby’s, sociale verplichtingen… wij moeders hebben vaak een drukke agenda, maar waar staan wij zelf in die agenda? 

In alle hectiek van tegenwoordig is het niet makkelijk om als moeder goed voor jezelf te zorgen en is de kans heel groot dat je jezelf niet op de eerste plaats zet. Je zorgt vaak goed voor een ander, maar vergeet jezelf nog wel eens. Je vliegt van hot naar her, bent in gedachte al bezig met je afspraak later op de dag en dus niet bewust van het huidige moment. Dit maakt je prikkelbaar en gehaast, waardoor je minder gezellig bent voor jezelf en je omgeving dan dat je zou willen. Je staat constant aan. Ook ’s nachts kun je vaak nog bezig zijn met de dag die is geweest en die komen gaat. 

Qua eten weet je wel wat gezond is, maar is het toch regelmatig vulling ipv voeding. Dat merk je, want je lievelingsbroek komt steeds strakker te zitten. Sporten schiet er regelmatig bij in omdat je te moe bent om alleen maar je sportschoenen aan te doen. Je zou zo graag de wil en zin hebben om lekker te kunnen bewegen. Bewust genieten van de leuke dingen! Heerlijk een avondje met vriendinnen op stap en niet op de dag zelf de afspraak toch afzeggen, omdat je de puf niet hebt. Er écht zijn voor je kinderen. In plaats van telkens op die telefoon of tussendoor nog snel de stofzuiger door het huis…

En zeg eens eerlijk: wanneer heb je je nou eens echt ontspannen? De was opvouwen terwijl je Netflix aan hebt staan, telt niet mee… 

Poging 162... and counting...

Hoeveel pogingen heb je al gedaan om fitter en energieker te worden om vervolgende te ervaren dat de klad erin komt en je wéér een teleurstelling moet incasseren. 

Je kunt het (weer) zelf proberen, maar de praktijk wijst uit dat je goede voornemens al snel verdwijnen en je zo weer in je oude gedrag vervalt. Het lukte wéér niet…

Review

‘Marjet is heel spontaan en erg geïnteresseerd in je verhaal.  Ze weet waar ze over praat en is heel eerlijk. Ze zegt waar het op staat en dat heb ik wel nodig!’ ~ Hanna

Waar zit toch dat energielek? 

Wat als ik je zeg dat je met mij je doelen wél bereikt en je gestructureerder aan de slag kan. Je blinde vlekken zichtbaar worden, je valkuilen, maar ook je sterkte punten. 

We worden gezonder als we gezond gedrag laten zien. Ik laat je stappen zetten om je gedrag blijvend te veranderen zodat jij de gezonde, fitte mama wordt die jij graag wilt zijn! Je kinderen zijn zo kort klein, dus daar wil je nu toch volop van kunnen genieten!?

Het is niet makkelijk om in alle hectiek van het moederschap ook goed voor jezelf te zorgen, maar het is zeker niet ondenkbaar! Met de juiste inzichten en aanpassingen lukt het jou ook!

Wat kun je verwachten?

Ik help je graag door middel van 1 op 1 coaching uit te zoeken wat voor jou werkt en wat passend is in jouw leven. Om gezonder en energieker door het leven te gaan zijn er verschillende aspecten die je onder de loep zou moeten nemen: voeding, bewegingslaapontspanning en je mindset. Een balans hierin is wenselijk om beter in je vel te zitten, vandaar dat ik in dit coachtraject alle onderdelen analyseer. 

Je mindset heeft grote invloed op dat wat je wilt bereiken. Het is van belang de overtuiging te krijgen dat je daadwerkelijk kunt veranderen. Door je bewust te maken van je mindset, kun je leren deze aan te passen en je te richten op de oplossing in plaats van het probleem. We bekijken al deze aspecten om uiteindelijk de puzzel compleet te krijgen en ervoor te zorgen dat jij die leuke en fitte mama wordt! Het traject kan in overleg zowel offline, online of als combinatie van beiden ingevuld worden. 

 Leefstijlcheck waarbij we ingaan op alle leefstijlaspecten, inclusief lichaamsmetingen, zodat je inzicht krijgt in je huidige leefstijl

 Praktische tips om direct toe te passen in jouw leven, zodat je sneller resultaat boekt.

 Uitgebreide analyse van je voedingspatroon en het bijbehorende advies, zodat je kunt werken aan een gezond eetpatroon.

 We kijken naar welke beweging en ontspanning bij jou past, zodat je er weer plezier in krijgt en het sneller oppakt.

 Analyse van je slaap en hoe je die kunt verbeteren, waardoor je weer uitgerust wakker wordt: dit is de basis van alles! 

 We onderzoeken je gedrag; waarom doe je de dingen zoals je doet en hoe kun je dit positief én blijvend veranderen.

 

Jouw resultaten na dit traject

Met de tips en tools die je hebt ontvangen tijdens de sessies heb je handvatten gekregen om je energie te verhogen en meer balans te creëren, zodat je weer echt bewust kan genieten van de leuke dingen van het moederschap.

Na dit coachtraject heb je

✔ voldoende kennis en motivatie om gezonde keuzes te maken
✔ een overzicht van je voedings- en slaappatroon en weet je welke beweging en ontspanning bij je past 
✔ een duidelijk beeld van je werkelijke behoeften en je krachten, zodat je deze positief kunt inzetten
✔ het vermogen om je sterke punten op de juiste manier in te zetten om op een gezonde manier door het leven te gaan 
✔ inzicht in je blinde vlekken en weet je je valkuilen, zodat je deze kunt gebruiken om te zoeken naar een juiste oplossing
✔ de rust en ontspanning die je als drukbezette moeder zo graag wilt, zodat je er echt voor je kinderen kan zijn nu ze nog zo jong zijn

Drie maanden na de laatste coachsessie heb ik als bonus nog een korte check-up. Hoe gaat het, waar sta je nu en is er nog iets waar ik je mee kan helpen? 

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen en het laat zich in alle facetten van je leven en geluk terugbetalen!

Leefstijlcheck inclusief lichaamsmetingen (75 minuten)

Uitgebreide leefstijlanalyse inclusief direct toepasbare tips

Vervolg van 5 coachsessies waarin we dieper in gaan op alle leefstijlaspecten:voeding, beweging, slaap, ontspanning en mindset (60 minuten)

Uitgebreide voedingsanalyse- en advies

Analyse van je slaap en ontspanning

Bonus: gratis omega3 test twv € 85,-
(op voorwaarde dat je voor de oplossing gaat!)

Bonus: check-up na drie maanden

Jouw investering voor deze Energieboost € 547,-

 Tarieven zijn inclusief BTW. Het is mogelijk in drie termijnen van € 187,- te betalen.
 Leefstijlcoaching valt onder preventieve zorg en wordt meestal niet vergoed vanuit de basisverzekering door verzekeraars. In sommige gevallen worden de kosten vergoed door het UWV of door de werkgever.
 Coaching is niet bedoeld ter vervanging van reguliere medische behandelingen maar kan als ondersteuning dienen. Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk. Raadpleeg voor medisch advies altijd een huisarts of medisch specialist.

Ga met mij aan de slag

Ik weet waar ik over praat met twee jonge kinderen, huishouden, partner, bedrijf én een sociaal leven. Balans is key en ik help jou graag naar die balans! Met mijn kennis en visie op gezondheid en mijn inlevingsvermogen, omdat ik dezelfde fases heb doorlopen, kan ik jou begeleiden naar een gezonde en fitte mama!

Zet nu de eerste stap en neem contact met mij op. 

Scroll naar boven