Struggel je al een tijd met vermoeidheid? Heb je weinig energie en probeer je alle ballen in de lucht te houden, maar breekt het je op? De zorg voor je kids, je werk, het huishouden, hobby’s, sociale verplichtingen… wij moeders hebben vaak een drukke agenda, maar waar staan wij zelf in die agenda? 

In alle hectiek van tegenwoordig is het niet makkelijk om als moeder goed voor jezelf te zorgen en is de kans heel groot dat je jezelf niet op de eerste plaats zet. Je zorgt vaak goed voor een ander, maar vergeet jezelf nog wel eens. Je vliegt van hot naar her, bent in gedachte al bezig met je afspraak later op de dag en dus niet bewust van het huidige moment. Dit maakt je prikkelbaar en gehaast, waardoor je minder gezellig bent voor jezelf en je omgeving dan dat je zou willen. Je staat constant aan. Ook ’s nachts kun je vaak nog bezig zijn met de dag die is geweest en die komen gaat. 

Qua eten weet je wel wat gezond is, maar is het toch regelmatig vulling ipv voeding. Dat merk je, want je lievelingsbroek komt steeds strakker te zitten. Sporten schiet er regelmatig bij in omdat je te moe bent om alleen maar je sportschoenen aan te doen. Je zou zo graag de wil en zin hebben om lekker te kunnen bewegen. Bewust genieten van de leuke dingen! Heerlijk een avondje met vriendinnen op stap en niet op de dag zelf de afspraak toch afzeggen, omdat je de puf niet hebt. Er écht zijn voor je kinderen. In plaats van telkens op die telefoon of tussendoor nog snel de stofzuiger door het huis…

En zeg eens eerlijk: wanneer heb je je nou eens echt ontspannen?
De was opvouwen terwijl je Netflix aan hebt staan, telt niet mee…

Poging 162... and counting...

Hoeveel pogingen heb je al gedaan om fitter en energieker te worden om vervolgende te ervaren dat de klad erin komt en je wéér een teleurstelling moet incasseren. 

Je kunt het (weer) zelf proberen, maar de praktijk wijst uit dat je goede voornemens al snel verdwijnen en je zo weer in je oude gedrag vervalt. Het lukte wéér niet…

Ervaringen

‘Marjet is heel spontaan en erg geïnteresseerd in je verhaal.  Ze weet waar ze over praat en is heel eerlijk. Ze zegt waar het op staat en dat heb ik wel nodig!’ ~ Hanna

‘Een warm en bevlogen mens met veel kennis over gezondheid en hoe belangrijk je mindset is om te veranderen en energieker door het leven te kunnen gaan. Ik ben echt veel meer bewust geworden van mijn (onbewuste) gedachtes en gewoontes.’ ~  Esther

Waar zit toch dat energielek? 

Wat als ik je zeg dat je met mij je doelen wél bereikt en je gestructureerder aan de slag kan. Je blinde vlekken zichtbaar worden, je valkuilen, maar ook je sterkte punten. 

We worden gezonder als we gezond gedrag laten zien. Ik laat je stappen zetten om je gedrag blijvend te veranderen zodat jij de gezonde, fitte mama wordt die jij graag wilt zijn! Je kinderen zijn zo kort klein, dus daar wil je nu toch volop van kunnen genieten!?

Het is niet makkelijk om in alle hectiek van het moederschap ook goed voor jezelf te zorgen, maar het is zeker niet ondenkbaar! Met de juiste inzichten en aanpassingen lukt het jou ook!

Wat kun je verwachten?

Ik sta klaar om je te helpen met 1 op 1 coaching en samen te ontdekken wat voor jou werkt en perfect past in jouw leven. We gaan voor niets minder dan een gezonder en energieker bestaan, en daarvoor zijn verschillende aspecten essentieel: voeding, bewegingslaapontspanning en je mindset. We gaan elk van deze elementen onder de loep nemen, want een gebalanceerde aanpak is de sleutel tot het ultieme welzijn waar je naar verlangt!

Jouw mindset speelt een enorme rol in het behalen van je doelen. Het is cruciaal om te geloven dat verandering mogelijk is. Samen zullen we je bewust maken van je mindset, zodat je leert deze aan te passen en je te richten op oplossingen in plaats van problemen. We onderzoeken al deze aspecten, zodat we de puzzel compleet kunnen krijgen en ervoor kunnen zorgen dat jij uitgroeit tot die fantastische, fitte en stralende mama die je wilt zijn!

Dit traject kan volledig worden afgestemd op jouw behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke ontmoetingen, online sessies of een combinatie van beide, de keuze is helemaal aan jou! We zullen ervoor zorgen dat het perfect aansluit bij jouw drukke agenda.

 Leefstijlcheck waarbij we ingaan op alle leefstijlaspecten, inclusief lichaamsmetingen, zodat je inzicht krijgt in je huidige leefstijl

 Praktische tips om direct toe te passen in jouw leven, zodat je sneller resultaat boekt.

 Uitgebreide analyse van je voedingspatroon en het bijbehorende advies, zodat je kunt werken aan een gezond eetpatroon.

 We kijken naar welke beweging en ontspanning bij jou past, zodat je er weer plezier in krijgt en het sneller oppakt.

 Analyse van je slaap en hoe je die kunt verbeteren, waardoor je weer uitgerust wakker wordt: dit is de basis van alles! 

 We onderzoeken je gedrag; waarom doe je de dingen zoals je doet en hoe kun je dit positief én blijvend veranderen.

Jouw resultaten na dit traject

Met de tips en krachtige tools die je hebt ontvangen tijdens onze sessies, heb je nu alles in handen om jouw energie naar nieuwe hoogten te tillen en een perfecte balans te creëren. Het is tijd om weer volop bewust te genieten van alle geweldige momenten van het moederschap.

Na dit coachtraject heb je

✔ een duidelijk beeld van jouw werkelijke behoeften en sterke punten, zodat je deze positief kunt benutten om op een gezonde en energieke manier door het leven te gaan.
✔ je blinde vlekken ontdekt en je valkuilen geïdentificeerd, zodat je ze kunt omzetten in krachtige oplossingen.
✔ de rust en ontspanning die je als drukbezette moeder zo graag wilt, zodat je er echt voor je kinderen kan zijn nu ze nog zo jong zijn
✔ een helder overzicht van jouw voedingspatroon met tips en adviezen, zodat je voldoende kennis en motivatie hebt om gezonde keuzes te maken.
✔ inzicht in je slaappatronen met bijbehorende adviezen voor een goede nachtrust.
✔ inzicht in welke vorm van sport/beweging perfect bij jou past, zodat je in beweging kan blijven passend in je drukke leven. 
✔ de veerkracht om met volle teugen van het moederschap te genieten.

Maar dat is nog niet alles. Als bonus ontvang je een gratis omega3 bloedtest ter waarde van €85,- op voorwaarde dat jij voor de oplossing gaat. Omega3 vetzuren zijn essentieel. Ze bouwen cellen op en houden celmembranen flexibel. Dit verbetert opname van voedingsstoffen, afvoer van afvalstoffen, vermindert ontstekingen en versterkt het immuunsysteem. Meer informatie vind je hier.

Daarnaast bied ik je drie maanden na onze laatste coachsessie een korte check-up aan. We nemen de tijd om te kijken hoe het met je gaat, waar je nu staat en of er nog iets is waar ik je mee kan helpen. Want jouw succes en welzijn staan altijd op de eerste plaats!

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen en het laat zich in alle facetten van je leven en geluk terugbetalen!

Jouw investering

Leefstijlcheck inclusief lichaamsmetingen (90 minuten)

Uitgebreide leefstijlanalyse inclusief direct toepasbare tips

Vervolg van 4 coachsessies waarin we dieper in gaan op alle leefstijlaspecten: voeding, beweging, slaap, ontspanning, maar vooral ook je mindset (60 minuten)

Uitgebreide voedingsanalyse- en advies,
inclusief supplementenadvies

Analyse- en advies van je slaap en je ontspanning

Bonus: Omega3 vetzurentest twv € 87,- 

Bonus: Check-up na drie maanden twv € 47,-

Jouw investering voor deze Energieboost

 

€ 587,-

 Tarieven zijn inclusief BTW. Het is mogelijk in drie termijnen van € 197,- te betalen.
 Leefstijlcoaching valt onder preventieve zorg en wordt meestal niet vergoed vanuit de basisverzekering door verzekeraars. In sommige gevallen worden de kosten vergoed door het UWV of door de werkgever onder de noemer: vitaliteit of persoonlijke ontwikkeling.
 Coaching is niet bedoeld ter vervanging van reguliere medische behandelingen maar kan als ondersteuning dienen. Je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk. Raadpleeg voor medisch advies altijd een huisarts of medisch specialist.

Ga met mij aan de slag

Ik ben jouw motivator en stok achter de deur en ik spreek uit ervaring! Met twee jonge kinderen, een huishouden, een partner, een bedrijf én een sociaal leven, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk balans is, omdat ik dezelfde fases heb doorlopen. Ik sta klaar om jou naar die perfecte balans te leiden!

Ik weet hoe het voelt om alle ballen in de lucht te houden en tegelijkertijd goed voor jezelf te zorgen, maar ook hoe lastig het soms is om toe te geven aan je vermoeidheid en hoe makkelijk je jezelf dan vergeet.

Samen gaan we op zoek naar jouw sleutel tot een gezonde en fitte mama. Ik zal je begeleiden met mijn expertise en mijn visie op gezondheid. Ik ben er om jouw gids te zijn, jou te inspireren en jou te ondersteunen bij iedere stap.

Dus waar wacht je nog op? Zet die eerste stap naar een leven in balans en neem nu contact met mij op. Samen zorgen we dat jij weer straalt als een gezonde, fitte en gelukkige mama!

Scroll naar boven