Toen ik moeder werd, zo’n elf jaar geleden, veranderde er behoorlijk wat in mijn leven. Net als elke moeder stond het leven niet meer in het teken van ‘alleen jij’, maar ging de aandacht vooral naar dat kleine wondertje. Drie jaar later ook naar een tweede wondertje en met een baby en een peuter was het vaak zoeken naar tijd voor mijzelf, want nee de was doen, je deadline voor het werk halen of de boodschappen is echt geen tijd voor jezelf!

Mijzelf structureel aandacht geven in deze hectische tijd naast baan, man en sociale leven was een flinke uitdaging. Zelfzorg schoot er dus nog wel eens bij in. Dit resulteerde regelmatig in het afzeggen van mijn sport-uurtje, uitstellen van een uitje en koude koffie of thee om vervolgens ’s avonds op de bank te ploffen en half weg te dutten voor de tv. 

Vermoeidheid, weinig energie, verkeerd eetpatroon en onrust. Dit was toch niet zoals het zou moeten zijn?

 

Dat ik mijn kennis en interesse wilde delen met anderen en het liefst op professioneel gebied, kwam ineens via diverse puzzelstukjes bij elkaar en heeft uiteindelijk geresulteerd in een hbo-diploma Leefstijlcoach van Sonnevelt Opleidingen waar ik niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van slaap, beweging en ontspanning meer en meer kennis ontwikkelde. 

Als leefstijlcoach, maar ook als moeder, gun ik alle moeders die wake-up call en de leefstijlverandering om een mama te zijn die ook aandacht aan zichzelf geeft. Ik wil jou graag helpen om je leefstijldoel te bereiken naast je rol als moeder. Ik laat je stappen zetten naar een gezonder leven met meer balans, energie en levenslust. Dat verdient iedere moeder!

Meer over mij

Trotse moeder van Linn en Vigo en vrouw van Martin
Gedreven, oplossingsgericht en sterkt in organiseren en plannen: hou van to-do-lijstjes, vooral het wegstrepen!
Liefhebber van sushi, wandelingen in de natuur, goede series en festivals.
Ik kom tot rust door meditatie, tuinieren of een goed boek of podcast in mijn hangstoel.
Sporten doe ik het liefst thuis en bij mooi weer spring ik op de mountainbike.
Blij word ik van de lentezon, een gezellige avond met vrienden en de knuffels van mijn kids.
Het liefst vier ik vakantie in de bergen in Oostenrijk, maar ook Nederland biedt zoveel moois.
Ik heb een zwak voor pure chocola met stukjes kokos…
(ja ook een leefstijlcoach snoept weleens ;-))

Scroll naar boven