Gratis Inzicht-Sessie

De juiste stappen zetten voor een energieboost

Weet jij heel goed dat er iets veranderd kan worden aan je manier van leven om energieker de dag door te komen. Vind je het alleen lastig om de juiste stappen te zetten? 

Je hebt al meerdere pogingen gedaan om je fitter en gezond te voelen. Heel veel aanpassingen waarvan je weet dat het ‘gezond’ is, maar pfff waarom is het zo moeilijk om dit vol te houden? 

Hoe komt het toch dat je iedere keer een poging doet, maar het gewoon niet blijvend lukt en er toch ergens een energielek zit om daadwerkelijk de juiste verandering door te maken.

Ik help je graag om zichtbaar te maken waar je energielek vandaan komt waardoor je wel de juiste stappen kunt gaan zetten om die fitte en leuke moeder te worden! Soms zorgen kleine aanpassingen al voor een groot verschil, alleen zie je ze zelf nog niet.

Vrijblijvende coaching

Als moeder weet ik dat het echt niet altijd makkelijk is om alle ballen in de lucht te houden en dan ook nog eens lief voor jezelf te zijn. De zorg voor je kids, je werk, het huishouden, hobby’s, sociale verplichtingen… We gaan vaak maar non-stop door, maar heb je je wel eens afgevraagd waar jij als moeder werkelijk behoefte aan hebt?

Misschien weet je het antwoord hier wel op, maar heb je geen idee hoe je die behoefte kunt vervullen. Of heb je er nooit bij stilgestaan dat je te weinig voor jezelf kiest en ook af en toe een stapje terug mág doen. Alleen tja… hoe dan? Het zijn soms dingen die je zelf niet weet of gewoonweg niet ziet, maar die ik direct voor je kan aanwijzen om op te pakken, zodat je de eerste stappen zelf kunt zetten om energieker de dag door te kunnen komen.

Vraag nu gratis een vrijblijvende inzichtsessie aan waarin ik je door middel van een korte coaching laat ontdekken waar jouw energielek zit en hoe je dit kunt aanpakken. Ik geef er per maand 2 gratis weg ter waarde van € 67,-.

Hoe werkt het?

Na jouw aanvraag stuur ik je een korte vragenlijst toe, zodat ik mij kan voorbereiden op ons gesprek. We plannen een tijdstip in voor een telefonisch gesprek of een gesprek online. Tijdens ons gesprek bekijk ik waar je nu staat, waar je heen wilt en wat je al gedaan hebt om die fitte mama te worden die je graag wilt zijn.

Je krijgt tijdens ons gesprek drie waardevolle tips van mij die je direct kan toepassen in je dagelijkse leven. Verder zit je nergens aan vast!

Zet nu die stap! 

Ja, ik kom graag in aanmerking voor een gratis Inzicht -Sessie

Laat hieronder je gegevens achter en ik laat je zo snel mogelijk weten of jij geselecteerd bent.

Scroll naar boven